Kattenstreken verplaatsen zich naar Nederlandse en Vlaamse theaters

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater, gaat sprookjesmusical De gelaarsde Kat op tournee naar bijna 50 verschillende theaters in Nederland en België. De swingende cast, onder leiding van o.a. Marcel Visscher en Dick Cohen, zal dit najaar meer dan 100 keer alle kattenstreken uit de kast halen in theaters van Groningen tot Antwerpen en van Terneuzen tot Doetinchem.

 

Gastrollen

Zoals inmiddels kenmerkend voor musicalproducties van de Efteling, spelen iedere voorstelling kinderen eenmalig mee. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want in iedere voorstelling van De gelaarsde Kat zijn 20 gastrollen weggelegd voor kinderen. Geïnteresseerde kinderen kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

 

Het verhaal
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?
Efteling

Sprookjesmusical De gelaarsde Kat is de 14e productie van Efteling Theaterproducties. Van september 2016 t/m april 2017 stond de voorstelling met succes op de planken van het Efteling Theater. Vanaf september 2017 is de nieuwe familievoorstelling ‘Sprookjessprokkelaar de musical’

te zien in het Efteling Theater.