Fien & Teun met nieuwe show bij Julianatoren

Alle weekenden in juni, en natuurlijk het lange Pinksterweekend, zijn Fien & Teun te zien bij Kinderpretpark Julianatoren. In hun spiksplinternieuwe show zingen en dansen deze twee boertjes (bekend van RTL Telekids) samen met alle bezoekers op vrolijke liedjes. En leren zij hoe een echte boer en boerin leven. Na de show vind er een meet & greet plaats met deze twee kindervrienden.

 

Spelen en leren

Wegens het grote succes komen Fien & Teun dit seizoen weer terug met twee shows per dag. In deze nieuwe show leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. Fien & Teun zijn geschikt voor de jonge doelgroep en erg herkenbaar voor zowel de jongens als de meisjes.

 

De shows van Fien & Teun zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.