Een kijk op de werken aan het Europa-Park waterpark

Vlakbij het hoofdpark is Europa-Park begonnen met de bouw van het nieuwe waterpark dat de deuren zal openen in 2019. Op een domein van 30 hectare zal behalve het waterpark ook plek zijn voor een gloednieuw hotel.

 

De eerste funderingen worden momenteel gegoten, voor wat het waterpark van Europa-Park moet worden.  Het waterpark zal een indoor- en outdoorgebied krijgen, waar we meerdere waterglijbanen, een golfslagbad, wilde rivier, een surfsimulator, restaurants en winkels zullen terugvinden. Het waterpark opent de deuren in de loop van 2019.

Begin 2019 opent eerst het gloednieuw hotel, dat naast het waterpark gelegen zal zijn. Dit hotel zal 300 kamers krijgen. Onlangs verscheen al een eerste concepttekening.

De totale investering is de grootste ooit gemaakt door het park. Er wordt maar liefst 140 miljoen euro in het project gestopt.

 

Foto’s: Europa-Park fans