Estivales 2017: 350 artiesten deze zomer in Pairi Daiza

Deze zomer gaat men in Pairi Daiza niet slapen voor de zon onder gaat!

Elke vrijdag en zaterdag van 1 juli tot en met 26 augustus verandert Pairi Daiza in een gigantische bühne van 18u tot 23u. Meer dan 350 artiesten van over de hele wereld worden deze zomer verwacht tijdens de Estivales 2017 zomeravonden. Op alle andere dagen van de zomervakantie is Pairi Daiza open van 10u tot 23u.

 

Tot 100 optredens per avond!

Van reuzenmarionettes en zeepbellen tot de kleinste piano ter wereld, van dansers op het meer tot acrobaten in de bomen, van Funk, Soul en Jazz ensembles tot trio’s van klassieke (of ongeveer toch) en wereldmuziek.Van China tot Zuid- Amerika via Europa en doorheen Afrika: talenten van over de hele wereld komen deze zomer samen in Pairi Daiza.

Zeventien bühnes in een soms idylisch dan weer verrassend kader werden er geïnstalleerd voor de tot 100 optredens per avond op vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus.

 

Wat kan men meer vragen?

De uitzonderlijke dieren, de adembenemende decors en het gezelschap van verrassende artiesten… wat kan men meer vragen? Ohja… voedsel en drank uiteraard! Tijdens elke Estivale zomeravond verandert de Izba in een culinaire tempel, waar foodies nieuwe smaken kunnen ontdekken! Het menu wordt aangepast aan het thema van elk Estivale-weekend.

 

En de dieren?

Ze zullen ervan genieten… of niet. Het natuurlijk leefritme van de dieren wordt uiteraard gerespecteerd. De plaatsing van de artiesten zal soms verrassen maar werd zorgvuldig uitgekozen met respect voor dierenwelzijn. Sommigen onder hen zullen weliswaar genieten van een publieke avondvoedering.