Een eerste kijk op nieuw Toy Story gebied in Disney’s Hollywood Studios

In het Amerikaanse Disneypark Disney’s Hollywood Studios wordt momenteel gewerkt aan een volledig nieuwe zone, die in het teken zal staan van de figuurtjes uit Toy Story. We kregen via een fotoalbum een eerste blik op het gebied in aanleg, waar meteen de nieuwe achtbaan opvalt.

 

Disney’s Hollywood Studios zit alvast niet stil in het nieuwe Toy Story gebied. Op bouwfoto’s kunnen we zien hoe de graafwerken volop bezig zijn en hoe de achtbaan opgebouwd wordt. In de nieuwe zone komen onder meer drie nieuwe attracties.

 

Slinky Dog achtbaan: De eerste uitbreiding wordt een familievriendelijke achtbaan. Deze nieuwe achtbaan wordt er eentje van de bekende Slinky Dog, waar je in Disneyland Parijs al een rupsmolen van kan terugvinden.  Op de rug van een Slinky Dog, zal je doorheen een nieuw land rijden gevuld met heel wat speelgoed. De achtbaan zal een lancering bevatten en wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Mack Rides.

 

Alien Saucers attractie: de groene wezentjes uit de films nemen de bezoekers mee voor een ritje op een van hun vliegende schotels.

 

Toy Story Midway Mania: de gasten kunnen hier in een Toy Story videogame, gemaakt door Midway, schieten op 3D-objecten. Deze populaire attractie wordt uitgebreid met een extra track.

 

De uitbreidingen voor Toy Story Land zouden klaar moeten zijn tegen 2018.

 

 

Bron en foto’s: Disney