Plopsaland De Panne volzet op 20 mei 2017

Plopsaland De Panne is zaterdag 20 mei afgehuurd en niet toegankelijk voor het grote publiek.

 

Bezoekers hebben echter wel de kans om het park op zondag te bezoeken. Daarnaast kunnen Plopsa-fans het hele weekend terecht in het waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. 

 

Volgend weekend staat Plopsaland De Panne weer helemaal paraat voor zijn bezoekers. Tijdens het verlengde Hemelvaartweekend heeft het park opnieuw een daverende editie van het Ketnet Feestweekend in petto. Van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei zijn Ketnet-wrappers Sien of Charlotte van de partij om iedereen welkom te heten! Bovendien staan er gedurende het Ketnet Feestweekend doorheen de hele dag meet & greets met de acteurs van de populaire Ketnetseries 4eVer, De regel van 3S en Nachtwacht op het programma. Daarna verzamelen alle Ketnet-gezichten zich in een kleurrijke parade die samen met de Plopsa-figuren doorheen het hele park trekt. De dag wordt beëindigd op de Kiosk op het Dorpsplein, waar de KetnetBand het beste van zichzelf geeft tijdens een gloednieuwe liveshow.

De exacte openingsdagen en –uren en het gedetailleerde show- & evenementenprogramma van de Plopsa-parken vindt men op www.plopsa.be.

 

Over Plopsa
Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 6 themaparken uit. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Op 22 maart 2015 opende Plopsa haar eerste waterpark, Plopsaqua De Panne. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend en werd het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.