Bouwupdate: Star Trek: Operation Enterprise – Movie Park Germany

In Movie Park Germany wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise. Rond deze achtbaan ontstaat een volledig nieuw gebied, dat in het teken van Star Trek staat.

 

De laatste loodjes worden gelegd bij het themagebied rond de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise in Movie Park Germany. De achtbaan werd gebouwd door Mack Rides. Bij deze eyecatcher wordt je meermaals gelanceerd. Een eerste lancering verloopt voorwaarts, waarna je achterwaarts een 40 meter hoge Twisted Spike op gaat. De laatste lancering verloopt weer voorwaarts, waarbij een topsnelheid bereikt wordt van 90 km/u.

De achtbaan op zich is al een tijdje compleet en maakt volop testritjes, terwijl er verder gewerkt wordt aan de aankleding van het gebied en de wachtrij.

 

Momenteel wordt gewerkt aan de gebouwen die vroeger rondom de bar stonden en in het voormalige filmmuseum, waar de wachtrij te vinden is. Heel de zone krijgt een futuristische look. Een officiële openingsdatum kwam er voorlopig nog niet maar geschat wordt dat het begin juni zal zijn.

 

Volg de bouw op de voet.

 

 

Foto’s: Movie Park Germany