Fotoalbum: Plopsaland De Panne – opening Heidiland

Vanaf 2 april 2017 kunnen de bezoekers van Plopsaland De Panne een ritje maken in Heidi The Ride, een houten achtbaan waarrond Heidiland ontstond. Deze achtbaan werd 17 april 2017 officieel geopend in aanwezigheid van de pers en heel wat genodigden. Onder andere Studio 100-baas Gert Verhulst, Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts, Viceminister-president Bart Tommelein, Gilles De Bilde, Showbizz Bart, Miss België Romanie Schotte, ex-miss België Joke van de Velde, presentatrice Katja Retsin, presentator Luc Appermont, ex-Rode Duivel Jean-Marie Pfaff, acteur en zanger Koen Crucke, Wendy Van Wanten, zangeres Estelle, acteur Jeremy Vandoorne, Jelle Florizoone, acteur Jan Schepens, Danny Verbiest en een heleboel andere bekende gezichten waren aanwezig.

Je kunt hier onze foto’s ontdekken.