Walibi Belgium verandert kartbaan in Go-Kartbaan

Het Waverse pretpark Walibi Belgium heeft dit jaar onverwacht dan toch een nieuwe attractie geopend. De kartbaan die in 2015 niet meer open ging, krijgt nu een nieuw leven. De attractie is omgedoopt tot een Go-Kartbaan.

 

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat de kartbaan van Walibi Belgium gesloten zou worden. De kartbaan was een attractie waarvoor bezoekers extra moesten betalen. Nu heeft het Waalse pretpark de attractie omgedoopt tot een Go-Kartbaan.

De Go-Karts zijn er echter speciale Go-Karts. Bij normale Go-Karts zitten de draaiassen aan de voorste wielen, bij deze Go-Karts zitten de draaiassen aan de achterste wielen. Dit geeft een speciaal effect bij het besturen van de Go-Karts. Het is dan ook even wennen voor je de juiste techniek gevonden hebt.

 

Foto’s: Jonathan Sansens (Themeparkfreaks)