Amusementspark Tivoli opent de deuren opnieuw op 8 april

Vanaf zaterdag 8 april 2017 is Amusementspark Tivoli weer geopend. Het pretpark heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen voor families met kinderen vanaf 2 jaar, is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden!

 

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Nieuw dit seizoen zijn het luchtkussen de ‘Gorilla Slide’ en de parkshow ‘Tiffi & Toffi’s Jungle avontuur’. 

De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen is € 13,00 p.p. en het park is geopend van 8 april t/m 22 oktober 2017 (kijk voor actuele openingstijden en –dagen op www.parktivoli.nl).

 

Goochelen en jongleren tijdens Pasen

Op 1e Paasdag brengt de beroemde goochelaar Hokus Pokus met zijn kindertheater veel gezelligheid en verwondering bij jong en oud. Op 2e Paasdag kun je jongleren met ballen, ringen en doekjes. Van bordje draaien tot acrobatiek, tijdens de Circus Workshop leer je de fijne kneepjes van het circusvak.

Natuurlijk zijn Tiffi en Toffi dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, je kunt je regelmatig laten schminken en verder zal het hele seizoen bol staan van leuke animatie.

 

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl