Nieuwe investeringen voor Jaderpark

Het Duitse pret-en dierenpark, gelegen nabij Bremen, opent dit jaar een nieuwe attractie. Het park biedt de bezoeker heel wat attracties aan, waaronder 2 achtbanen. Tijdens een bezoekje aan dit park kan men hier ook heel wat dieren aanschouwen zoals nijlpaarden, giraffen, apen en ontelbare andere soorten. Jaderpark breid dit aanbod dit jaar uit met een geheel nieuw verblijf.

 

Jaderpark opent dit jaar een volledig nieuw leeuwenverblijf. Dit verblijf zal volledig worden opgetrokken in zandsteen, wat het geheel een natuurlijker karakter geeft. De leeuwenfamilie zal niet alleen binnen het gebouw te bezichtigen zijn, ook in het buitengedeelte zal men deze dieren kunnen observeren. Aan de zijkant zal een speciale houten overkapping gebouwd worden, zodat je ook met wisselvallig weer lekker droog blijft terwijl je deze dieren aanschouwt. In het buitengedeelte zullen de leeuwen onder andere kunnen chillen op een grote houten stelling. 

 

Het geheel wordt aangevuld met een volledig nieuwe speeltuin. Dit gedeelte zal bijvoorbeeld voorzien worden van een wip, een klimrek, een carrousel, een behendigheidsparcours en een schommel. Deze speeltuin werd speciaal ontworpen, zodat kinderen met een handicap ook gebruik kunnen maken van de meeste speeltuigen. Er komt zelfs een rolstoel wip.

 

Bron: Jaderpark