Sfeervol paasweekend in Planckendael met maar liefst 20 000 eitjes!

De hoveniers van Planckendael zijn in de wolken. Hun paasboom is fantastisch mooi versierd. Met man en macht hebben ze er alle door de bezoekers geknutselde eitjes ingehangen én nog extraatjes gemaakt. We schatten het aantal eitjes op zo’n 20 000. De grootste paasboom van het land schittert in Planckendael! Wat een prachtig zicht!

Bedankt voor alle helpende handen en het grote enthousiasme. Het was dan ook een supergezellige en drukke paasvakantie vol blije kindergezichtjes.

 

Mooie bewegende beelden.

 

 

 

De vogels van Planckendael zijn ondertussen geïnspireerd door al die eitjes en zijn volop aan de leg. We tellen eieren bij de humboldtpinguïns, de brilibissen, talrijke ooievaars, de mesbekhokko’s, de incasternen, de flamingo’s, de secretarisvogels en de trompetvogels, om er maar enkele te noemen. En als klap op de vuurpijl zit ook één van onze monniksgierkoppels op een ei. Bravo!

Een belofte voor veel kuikentjes voor de komende maanden!