RTL Telekids de hele meivakantie te gast in Plopsa Indoor Coevorden

RTL Telekids en Plopsa slaan de handen in elkaar. Tijdens de meivakantie is het themapark het decor van een spetterende ‘RTL Telekids! Live’-show en kan je er op de foto met je favoriete RTL Telekids-figuren.

 

RTL Telekids en Plopsa bundelen de krachten om kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Zo voert het populaire kinderplatform van 22 tot en met 30 april dagelijks een ‘RTL Telekids! Live’-show op in het theater van het park. Tijdens deze interactieve show kunnen alle bezoekers meedoen met de Telekids Musicalschool en de Telekids Quiz. De winnaars worden getrakteerd op een cadeaupakket! Daarnaast kunnen kinderen ook genieten van de vaste binnen- & buitenattracties van het mooie themapark én ontmoetingen met RTL Telekids-figuren zoals Bumba, Piet Piraat en Kabouter Plop. Tijdens de herfstvakantie strijkt RTL Telekids opnieuw neer met een leuke show in Plopsa Indoor Coevorden als het park volledig in halloweensfeer is.

 “Vanaf de eerste ontmoeting met het RTL Telekids-team hadden we heel veel ideeën. Zij proberen kids te entertainen op televisie, wij in onze parken. Het is leuk dat we het RTL Telekids gevoel nu tot in Plopsa Indoor Coevorden kunnen brengen om hun kijkertjes en onze bezoekers een onvergetelijke meivakantie te bezorgen.”, vertelt Sebastien Momerency, Marketing Directeur van de Plopsa Group, enthousiast. Ook RTL Telekids zendermanager Olaf Swinarski is verheugd over de samenwerking. “We hebben een één op één match qua doelgroep. Bovendien vertonen we al geruime tijd Studio 100-programma’s op de zender. Een samenwerking tussen Plopsa en RTL is dus een logische stap!”, verklaart hij.

 

Meivakantie met RTL Telekids, van 22 t/m 30 april in Plopsa Indoor Coevorden. Tickets & info via: www.plopsaindoorcoevorden.nl .