Onride toont enorm veel nieuwe aankleding bij River Quest in Phantasialand

Vorig seizoen openden de attracties Taron & Raik in het Duitse park Phantasialand. Met de komst van deze 2 nieuwe achtbanen, werd een nieuw themagebied gevormd, namelijk Klugheim. De  nabijgelegen attractie River Quest kreeg afgelopen winter een grondige make-over zodat deze beter in het geheel van Klugheim past.

 

River Quest is een attractie die werd gebouwd in 2002 door de bouwer Hafema. Door een verticale lift worden de boten tot op een hoogte van 20 meter gebracht, waarna ze een grote draaikolk moeten trotseren en daarboven ook nog eens een leuk ritverloop vol stroomversnellingen doorlopen. Hierdoor werd deze unieke rapid river al snel een begrip in het pretparklandschap.

 

Afgelopen winter zorgde het park er voor dat deze mooier aansluit op het themagebied Klughiem dat vorig jaar feestelijk opende. Op enkele foto’s toonde het park de werkzaamheden die uitgevoerd werden.

Maar het is pas in een onride filmpje dat we zien hoe enorm hard de attractie veranderd is.

 

Bron en foto’s: Phantasialand