Nieuwe attracties Dollywood bijna klaar voor de opening

Het Amerikaanse pretpark Dollywood opent dit jaar twee nieuwe attracties. De eerste is een vrije val toren en de tweede word een nieuwe achtbaan. De nieuwe attracties werden ondertussen opgebouwd en zijn bijna klaar voor de opening.

 

Twee nieuwe family rides zullen komende zomer geopend worden in Dollywood. Deze moeten nieuwe avonturen bieden aan de bezoekers. De eerste nieuwe attractie is een 61 meter hoge vrijevaltoren. Drop Line zal een uitzicht bieden over het Timber Canyon gebied en de rest van het park vooraleer je in vrije val een spectaculaire ervaring op doet.

Een andere nieuwigheid wordt Whistle Punk Chaser, een Junior Coaster, die de bezoekers meeneemt voor een verrassende rit vol bochten. De achtbaan werd geleverd door Zamperla.

Beide attracties zullen geopend worden in de zomer. De opbouw verliep alvast voorspoedig, beide attracties staan ondertussen overeind in het park.

Behalve deze nieuwe attracties komen er ook nieuwe evenementen en shows. Verder kondigde het park onlangs nog aan een nieuwe glijbaantoren toe te voegen aan Dollywood’s Splash Country met TailSpin Racer in 2017.

 

Bron: Dollywood

Foto’s: TPR