Nieuwe thrillride voor Parc Bagatelle wordt gemonteerd

Het Franse Parc Bagatelle is begonnen met de opbouw van de nieuwe attractie Silver Wings. Deze attractie werd geleverd door Zamperla. De attractie moet openen bij het begin van het nieuwe seizoen.

 

In het Franse park Bagatelle is de opbouw van de nieuwe attractie Silver Wings van start gegaan. Silver Wings is een zogenaamde Air Race, gebouwd door Zamperla.  De gondels zullen de vorm krijgen van vliegtuigjes, gebaseerd op vliegtuigmodellen uit de jaren 30. In totaal zal Silver Wings 6 gondels tellen, waarin telkens 4 passagiers kunnen plaatsnemen. Tijdens de rit maken deze vliegtuigjes verschillende omwentelingen om hun as, adrenaline gegarandeerd.

De attractie werd enkele dagen geleden geleverd in het park en in een snel tempo opgebouwd.

 

De testritten zijn alvast begonnen.

 

 

Bron en foto’s: Parc Bagatelle