Julianatoren zondag 2 april al geopend

Vanwege het goed voorspelde weer en de vele verzoeken van gezinsabonnementhouders en reguliere bezoekers heeft de directie van het Apeldoornse kinderpretpark besloten om haar poorten vervroegd te openen. In plaats van de officiële openingsdatum 14 april aan te houden, gaat het attractiepark nu bijna twee weken eerder open op zondag 2 april. Behalve van de vele attracties kunnen bezoekers ook al genieten van nieuwe mini-shows met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia.

 

Nieuwe mini-shows

Ook dit seizoen werkt de Julianatoren samen met Van Hoorne Entertainment. Alle nieuwe mini-shows, de meet- & greets en de grote nieuwe park show worden door professionele acteurs verzorgd. De nieuwe mini-shows zijn gethematiseerd en zullen groot en klein weer volop laten genieten. Zo kun je o.a. dit seizoen naar Julia’s Prinsessenbal en naar Jul’s Vliegfestijn.

 

Nog één keer het Spannende Safari Avontuur

Speciaal voor de bezoekers is de grote parkshow “Het Spannende Safari Avontuur” met de vier parkmascottes nog één keer te zien. Vanaf 15 april start de nieuwe parkshow “Het Goud van het Wilde Westen”. Hier wordt op dit moment nog voor gerepeteerd.

 

Openingstijden

De Julianatoren is zondag 2 april van 9:30 tot 17:00 uur geopend. Of het park zaterdag 8 en zondag 9 april open gaat, wordt bekend gemaakt op de donderdag voorafgaand aan dat weekend. Kijk voor de exacte openingstijden op www.julianatoren.nl.