Jubilerende evenementenlocaties in de Efteling

De Efteling viert op 31 mei 2017 haar 65-jarig bestaan. Ook een aantal evenementenlocaties binnen de Wereld van de Efteling bereikt dit jaar een jubileumleeftijd. Zo bestaan het Efteling Theater, het Efteling Hotel en het Carrousel Theater respectievelijk 15, 25 en 45 jaar en zijn daarmee al vele jaren betoverende locaties voor vergaderingen, personeelsfeesten en andere zakelijke en informele evenementen. Gemiddeld ontvangt de Efteling ongeveer 200.000 zakelijke gasten per jaar.

 

Efteling Theater

In maart dit jaar bestaat het Efteling Theater 15 jaar. Deze locatie met eindeloze mogelijkheden bevindt zich vlakbij de Hoofdentree van het park. De Theaterzaal biedt in een theateropstelling ruimte aan maximaal 1.100 personen, maar kan tevens omgetoverd worden tot indrukwekkende feestzaal voor kleine en grote evenementen. In het theater zijn ook de foyer en Theaterrestaurant Applaus in te zetten als onderdeel van het evenement of als aparte evenementenlocatie. Op de theatervlonder of het VIP-terras Loreley kan men onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de spectaculaire watershow Aquanura, een spetterende afsluiting van een dagje Efteling. Bij de inzet van een exclusieve show is het zelfs mogelijk een eigen voice-over in te spreken.

 

Carrousel Theater

Het Carrousel Theater is in juni dit jaar al 45 jaar een unieke evenementenlocatie in Victoriaanse stijl. In 1972 werd deze zaal geopend en was het direct de locatie voor de uitreiking van de Pomme d’Or award, de prijs voor het beste attractiepark van Europa. Deze zaal is onderdeel van het nostalgische Carrousel Paleis waar ook de meer dan 100 jaar oude stoomcarrousel en de dioramahal zich bevinden. Deze attracties kunnen een leuke informele aanvulling zijn op een evenement. Het Carrousel Theater is een prachtig decor voor zakelijke of informele evenementen zoals een congres of personeelsfeest.

 

Efteling Hotel

Ook overnacht men dit jaar al 25 jaar sprookjesachtig in het Efteling Hotel. Maar het vier sterren hotel biedt ook mogelijkheden voor zakelijke evenementen. Met vijf sfeervolle vergaderzalen, een restaurant en gezellige hotelbar is deze locatie perfect afgestemd op elke zakelijke wens. Na een inspirerende dag vergaderen zijn de 98 comfortkamers en 24 suites in het hotel de ideale uitvalsbasis.

 

65 jaar Efteling

Op 31 mei 2017 viert de Efteling haar 65 jarig bestaan. Op deze wonderlijke plek gaan de aandacht voor natuur, de liefde voor sprookjes én de Brabantse gastvrijheid al 65 jaar hand in hand. Met de opening van Vakantiepark Efteling Loonsche Land en Symbolica, het Paleis der Fantasie is de Efteling ook dit jubileumjaar weer dé plek waar talloze nieuwe herinneringen gemaakt gaan worden.