Gold Rush heropende in Attractiepark Slagharen

De nieuwe achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen moest enkele dagen na de opening gesloten worden voor dringende werken. Vandaag kwam er goed nieuws vanuit het park, de achtbaan is opnieuw geopend.

 

Op 13 april werd in aanwezigheid van de pers de nieuwe, spectaculaire achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen geopend. Niet lang na de opening werd bekendgemaakt dat Gold Rush tijdelijk gesloten zou worden omdat er problemen waren ontdekt met de funderingen van de achtbaan.

Vandaag verscheen op de facebookpagina van het park het goede nieuws dat de bezoekers weer een ritje kunnen maken op de nieuwe blikvanger:

“Koningsdag heeft een gouden tintje! De Gold Rush is vanaf vandaag weer geopend! Directeur Wouter Dekkers heeft samen met de technische dienst een eerste ritje gemaakt.”

Gold Rush is de eerste achtbaan in Nederland die driemaal gelanceerd wordt. Tijdens deze lanceringen wordt er een snelheid van 95 km/u bereikt waardoor Gold Rush de snelste achtbaan met inversies van Nederland is. Tijdens de rit gaan de bezoekers 2 keer overkop.

 

Bron en foto: Slagharen