Efteling maakt openingsdatum Symbolica bekend

In de Efteling wordt nog volop gewerkt aan de nieuwe attractie Symbolica, maar het park maakte vandaag de openingsdatum bekend. Vanaf 1 juli 2017 kunnen we een eerste ritje maken.

 

In een filmpje, dat de Efteling vandaag deelde, wordt bekend gemaakt dat de darkride Symbolica zal openen op 1 juli 2017. In het filmpje zien we ook welke werken momenteel nog uitgevoerd worden.

 

 

Bij Symbolica neem je plaats in een Fatasievaarder. Dit voertuig werkt zonder track en neemt je mee doorheen de kamers van het kasteel. Elke rit zal anders verlopen, aangezien er meerdere routes zijn.

De bezoekers van de Efteling gaan op audiëntie bij de koning in Symbolica, het Paleis der Fantasie. Een wonderlijke overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt. Iedereen is er welkom. Van jong tot oud. Tovernaar Pardoes zorgt ervoor dat een bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en langs magische vertrekken, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen.

 

Bron en foto’s: Efteling