Nieuwe zitjes voor Black Mamba in Phantasialand

Black Mamba is een hangende achtbaan gelegen in het Deep In Africa-gebied in Phantasialand. Deze achtbaan opende in 2006 en werd gebouwd door B&M. Tijdens de winterwerkzaamheden kreeg deze achtbaan nieuwe zitjes.

 

Black Mamba neemt je mee voor een kronkelige rit langsheen de rosten in het Deep In Africa-gebied. Deze slang werd gebouwd door B&M en mocht voor het eerst haar tanden tonen in 2006. Het grootste deel van de achtbaan werd in de grond ingewerkt, om zo de hoogterestricties te halen die het park opgelegd krijgt.

 

Tijdens het grote winteronderhoud dat het park uitvoerde werden de oude zitjes vervangen door gloednieuwe donkerbruine zitjes.

In een filmpje toont het park hoe de volledige trein uit elkaar gehaald werd voor het onderhoud.

 

 

Bron en foto’s: Phantasialand