Busch Gardens Williamsburg onthult nieuwe attractie voor 2018

In Busch Gardens Williamsburg wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe achtbaan InvadR, maar het park maakte al de plannen voor 2018 bekend. In dat jaar zal het park namelijk een nieuwe Virtual Reality attractie openen.

 

Het seizoen 2017 is nog maar net begonnen, maar Bush Gardens blikt al vooruit naar 2018. Dit jaar opent het park de houten achtbaan InvadR, gebouwd door GCI. Voor volgend jaar staat er een Virtual reality attractie op de planning.

De nieuwe attractie wordt de allereerste Motion Simulator met VR technologie. Hierbij zullen de inzittenden niet langer op een groot scherm kijken, maar een speciale VR bril dragen, waarop ze de beelden te zien krijgen.

De attractie komt te liggen in de Ierse themazone van het park en vervangt de attractie Europe In The Air. Het park gaf alvast een voorsmaakje.

 

Het thema van de attractie, wordt Ierland, verdeeld in twee werelden. De eerste wereld is de hedendaagse, de tweede een mythische wereld vol vreemde wezens.

 

Bron en foto: Bush Gardens