Bekijk hier de eerste onride beelden van Gold Rush in Slagharen

Het is bijna zover, nog maar enkele dagen te gaan en Gold Rush in Attractiepark Slagharen gaat open voor het publiek! Ondertussen wordt de attractie volop getest en zijn de eerste fragmenten van de onride video verschenen. Op donderdag 13 april wordt de attractie plechtig geopend.

 

Op 3 april 2017 werden de treinen op de achtbaan geplaatst, dit gaf aan dat de eerste testritten elk moment konden gaan beginnen. Op 6 april was het dan eindelijk zover. De eerste tests met de lancering werden voltooid. Het treintje werd meerdere keren tegen een lage snelheid gelanceerd om te zien of alles goed zou verlopen. Stilaan werd de snelheid van de lancering opgedreven tot de maximale snelheid bereikt werd. Op 7 april maakte de trein dan ook voor het eerst een volledig rondje op het parcours.

 

Ondertussen plaatste Vakantie- en Attractiepark Slagharen een video online waarin de eerste fragmenten van de onride video te zien zijn. Zo krijgen de fans een idee van hoe de rit zal zijn. De teaser video kan u hieronder bekijken.

 

Gold Rush is een gelanceerde achtbaan die gebouwd werd door de Duitse achtbaanbouwer Gerstlauer Amusement Rides. Bezoekers van deze attractie zullen tot driemaal toe gelanceerd worden, dit zowel voorwaarts als achterwaarts. De achtbaan is 33 meter hoog en 400 meter lang en zal een topsnelheid bereiken van 95 km/u. Door de verschillende lanceringen legt de trein in totaal 620 meter af tijdens één ritje. Bezoekers mogen zich verwachten aan 2 inversie elementen, een Sidewinder en een Dive Loop. Hieronder kan u een simulatievideo van de achtbaan bekijken.

 

Alles wat je moet weten over Gold Rush vind je hier terug.

 

 

Video: Looopings, Slagharen