Meisje beleeft schrik van haar leven op kermis in Parijs

Gisteren beleefde een meisje de schrik van haar leven toen ze uit een 50 meter hoge attractie gleed. Tegelijkertijd had de jonge vrouw ook heel veel geluk want wonder boven wonder overleefde ze het voorval. Sterker nog, ze kwam er zonder kleerscheuren uit!

 

Er zijn vandaag hallucinante beelden opgedoken vanaf de grootste kermis van Frankrijk. Een meisje gleed van op 50 meter hoog uit een attractie op de Parijse kermis Foire Du Trone. Wonder boven wonder bleef de jonge vrouw ongedeerd.

Een amateurfotograaf kon op video vastleggen hoe een jonge vrouw uit de attractie gleed. Het meisje moet een goede engelbewaarder gehad hebben want ze bleef met haar voeten hangen. Daarna vloog ze met haar hoofd meerdere malen rakelings boven een verhoogd platform.

Medewerkers konden haar na een aantal zwaaiende bewegingen tot stilstand brengen. De vrouw kwam er met de schrik vanaf maar zal dit voorval ongetwijfeld nooit meer vergeten. De attractie werd meteen gesloten en zal zo snel mogelijk van de kermis verwijderd worden.

Foire Du Trone is de grootste kermis van Frankrijk. De kermis staat van 31 maart tot 28 mei in de Franse hoofdstad Parijs.

 

 

Bron: europe1, said saadoun