Zo ziet Naga Bay er uit in Bobbejaanland

In Bobbejaanland wordt momenteel op heel wat plekken gewerkt in het park. Een van de werken is het veranderen van Dizz naar Naga Bay. De Spinning Coaster die opende in 2011 krijgt een totaal andere look en wachtrij.

 

We krijgen via de facebookpagina van Bobbejaanland een mooi voorsmaakje van Naga Bay. De vroegere DIZZ krijgt momenteel een volledig ander uitzicht. De wachtrij zal aangepast worden en alle graffiti toestanden verdwijnen.  Ook de karretjes zullen een andere look krijgen, de bestikkering is er afgehaald en vervangen door ogen.

Het nieuwe thema is een jungle look, die mooi aansluit op het themagebied Adventure Valley. Hier vinden we ook de in 2015 geopende Forbidden Caves terug, King Kong en VR-Coaster Mount Mara. De huidige wachtrij wordt ook verschoven, de ingang ligt in het themagebied zelf, zodat deze ook langer wordt.

Bron en foto’s: Bobbejaanland