Fort Fun schrapt gratis CDA vouchers uit abonnement

Het Duitse pretpark Fort Fun was jarenlang zeer bekend onder de pretparkfans vanwege het zeer aantrekkelijke abonnement. Bij dit abonnement zaten namelijk vouchers, waarmee de houder een dagje gratis naar een van de ander parken uit de CDA groep kon gaan. Dit jaar schrapt men deze voordelen.

 

Het Fort Fun abonnement of Jahreskarte wordt dit jaar minder aantrekkelijk voor pretparkfans die het voornamelijk kochten voor de vouchers die erbij zaten. Deze vouchers gaven je recht op een gratis dagje in een van de CDA parken. Zo kon je een dagje vertoeven in Walibi Belgium, Holland en Rhône-Alpes. Verder zaten ook Bellewaerde en Parc Astérix bij deze vouchers.

Aangezien we het vreemd vonden dat deze voordelen niet meer vermeld werden op de site van het park, namen we contact op. Het park wist ons te vertellen dat deze keuze gemaakt werd omwille van te weinig interesse onder de abonnementhouders.

Uiteraard vervallen niet alle voordelen in het abonnement. Met de Jahreskarte krijg je bijvoorbeeld 40% korting bij Holiday Park en 50% korting op de toegang tot Movie Park Germany en Potts Park.

Een Jahreskarte kost dit jaar € 53,50 voor kinderen tot 18 jaar, voor volwassenen komt de prijs op € 59,90.

 

Bron: Fort Fun