Een kijkje in het nieuwe Avatar gebied van Disney’s Animal Kingdom

De Amerikaanse TV zender ABC kreeg de kans een kijkje te nemen in het gloednieuwe Avatar gebied dat later dit jaar opent in Disney’s Animal Kingdom. Dit park is een onderdeel van het bekende Walt Disney World Resort. Sinds 2014 wordt er met man en macht gewerkt aan dit nieuwe uiterst gedetailleerde themagebied.

Op 27 mei 2017 opent Pandora: The World of Avatar in het Animal Kingdom park in Orlando. Dit park is een onderdeel van het bekende Walt Disney World Resort. Sinds 2014 wordt er met man en macht gewerkt aan dit nieuwe uiterst gedetailleerde themagebied.

We kregen hier en daar al een klein stukje te zien van het nieuwe gebied, maar onlangs mocht de Amerikaans TV zender ABC filmen in het nieuwe gebied.

 

We zullen in het Avatar Land twee hoofdattracties terugvinden. De eerste wordt Na’vi River Journey. Bij deze attractie maak je een bootvaart over een heilige rivier doorheen een jungle vol lichtgevende planten. Avatar Flight of Passage wordt dan weer een vliegsimulator. Je neemt plaats op een van de Banshees en maakt een vlucht over het Avatar land.

Ook aan eetgelegenheden geen gebrek. Satu’li Canteen, zal het grootste restaurant worden in het gebied, Pongu Pongu een drankmogelijkheid en bij Windtraders kan je toffe souvenirs kopen.

 

Bron en foto: Disney