Trouwen in Disneyland Paris – voor het Kasteel van Doornroosje

Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel! Vanaf dit voorjaar kunnen aanstaande bruidsparen in Europa elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland Paris!

 

Disneyland Paris biedt vlakbij de stad van de liefde de perfecte romantische setting om van deze gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Wij openen onze deuren om alle dromen en wensen van bruidsparen werkelijkheid te laten worden, met het Kasteel van Doornroosje als achtergrond. De Disney’s Fairy Tale Weddings bieden bruidsparen de unieke kans om een onvergetelijke ervaring mee te maken: een uniek huwelijkssprookje. Wij hebben twee collecties samengesteld. Met de Royal Wedding Collections kunnen bruidsparen hun bruiloft helemaal naar eigen inzicht invullen en met de Romantic Wedding Collections kunnen zij de viering kiezen die het beste bij hun dromen past.

Met de Royal Wedding Collections worden de dromen van ieder bruidspaar werkelijkheid, van ‘er was eens’ tot ‘nog lang en gelukkig’. Entertainment en exclusieve settings maken van deze viering het ultieme huwelijkssprookje, een moment dat hen altijd bij zal blijven. Met de Romantic Wedding Collections kunnen bruidsparen kiezen uit een breed scala aan settings met spectaculaire thema’s om hun liefde te bezegelen. Unieke extra’s, zoals Disney Figuren en live muziek, zorgen voor een sprookjesachtige bruiloft.

Al 25 jaar laten de specialisten van Disney’s Fairy Tale Weddings dromen werkelijkheid worden op Disney bestemmingen over de hele wereld. Bruidsparen kunnen nu gebruik maken van hun ervaring om in Disneyland Paris de perfecte bruiloft mogelijk te maken. Van de eerste voorbereidingen tot de dag zelf zijn zij constant in de weer om ervoor te zorgen dat deze dag alle verwachtingen overtreft.

Over Disneyland Paris
Vlakbij Parijs, de meest romantische bestemming ter wereld, ligt Disneyland Paris, Europa’s belangrijkste toeristische bestemming met twee spectaculaire themaparken, zeven Disney Hotels en meerdere evenementencomplexen, tegen de magische achtergrond van het Kasteel van Doornroosje. Al meer dan 24 jaar worden evenementen op maat betoverd met de magie van Disney dankzij een team van experts gespecialiseerd in het vertellen van verhalen, catering, audiovisuele systemen, 3D-projecties, enz.

 

 Over Disney’s Fairy Tale Weddings & Honeymoons
Disney’s Fairy Tale Weddings & Honeymoons is een groeiende organisatie actief op het gebied van huwelijksevenementen, deskundigenadvies en mode, die al 25 jaar dromen werkelijkheid laat worden. Het merk is gebaseerd op fantasie, integrale weddingplanning en de wens om dromen werkelijkheid te laten worden. Samen beloven wij bruidsparen uit de hele wereld hun mooiste liefdesverhalen te huldigen.