Disney World bouwt nieuw hotel

Het Amerikaanse Disney World, gelegen te Orlando, Florida, heeft de bezoeker heel wat overnachtingsmogelijkheden aan te bieden. Denk maar aan de campingsite, de luxueuze lodges, de club villa’s en de prachtige hotels. Om dat aanbod te verhogen is de bouw van een nieuw hotel op de planning gezet.

 

Het reeds bestaande Disney’s Coronado Springs Resort zal een nieuw hotel toevoegen aan de huidige accommodatie. In dit nieuwe gedeelte zullen maar liefst 500 kamers worden gebouwd worden, verdeeld over een 15-verdiepingen tellende toren.
De bestaande kamers zullen ook een volledige make-over krijgen. Om het geheel van een nieuwe allure te voorzien zullen enkele hangende tuinen en een groene oase van enkele eilanden worden toegevoegd. De oase zal te bereiken zijn via verschillende pitoreske brugjes.

Vanuit de toren zal men een prachtig zicht krijgen over het centrale meer Lago Dorado. Dineren kan bij goed weer zelfs boven op het dak van het nieuwe gebouw. Vanhieruit krijg je ook een mooi zicht op het Disney vuurwerkspektakel dat zich elke avond voltrekt in het parkresort.

Dit is niet de enigste vernieuwing in Disney World als het op vlak van verblijfsaccomodatie aankomt.
Ook het Disney’s Caribbean Beach Resort wil zijn winkel en horecagelegendheden uitbreiden aan de waterkant van het hotel.Disney’s Caribbean Beach Resort opende de deuren in 1988, het Disney’s Coronado Springs Resort in 1997.

Wanneer de werken zullen worden voltooid is nog niet bekend.

 

 

Bron: Insidethemagic