Station Gold Rush heeft een dak in Attractiepark Slagharen

Opnieuw werd een mijlpaal bereikt in Attractiepark Slagharen. De bouw vordert goed en het station kreeg vandaag een dak. Enkele dagen geleden werd het laatste trackdeel ook al geplaatst, het lijkt er op dat de testritten niet lang meer op zich zullen laten wachten.

 

De bouw van de nieuwe achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen verloopt gunstig. Ondanks een koude winter, die de werken iets moeilijker maakte, staat de baan al volledig recht. Vandaag werd het stationsgebouw voorzien van een dak.

De nieuwe achtbaan voor attractiepark Slagharen, Gold Rush genaamd, is een achtbaan die gebouwd wordt door de Duitse achtbaanbouwer Gerstlauer Amusement Rides.  Bezoekers van deze attractie zullen tot driemaal toe gelanceerd worden, dit zowel voorwaarts als achterwaarts.  De baan is 33 meter hoog en 400 meter lang en zal een topsnelheid halen van 95 km/u.  Door de verschillende lanceringen legt de trein in totaal 620 meter af tijdens één ritje.

 

Bron en foto’s: Attractiepark Slagharen