Skyline Park stoomt zeven nieuwe attracties klaar voor het nieuwe seizoen

Het Duitse pretpark Skyline Park zal dit jaar maar liefst zeven nieuwe attracties openen. Daarbij zitten ook twee nieuwe achtbanen. Momenteel is het park druk bezig met de werken en voorbereidingen van deze attracties.

 

Kids Spin:

Een van de nieuwe attracties wordt de Kids Spin. Kids Spin wordt een rollercoaster met draaiende karretjes, speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Eerder werden de treinen voor deze achtbaan al voorgesteld, nu zijn de trackdelen ook ter plaatse. Kids Spin wordt een Spinning Coaster van de Italiaanse achtbaanbouwer SBF Visa Group. Het gaat om het model 2 Loop MX608, de 2 Loop staat niet voor 2 loopings maar wel voor de twee lussen die de achtbaan heeft. De achtbaan wordt 4,3 meter hoog en 57,9 meter lang.

 

“Alte Liebe”: Die Schiffschaukel

Ondertussen is het oude schommelschip Alte Liebe terug op zijn plaats gezet. Het schommelschip was weggehaald om grondige renovatiewerken te kunnen doorvoeren. Met een grote kraan kwam het gevaarte terug op zijn plaats.

© Skyline Park
© Skyline Park

 

High Fly:

Ondertussen zijn er 4 funderingsblokken klaargemaakt voor de nieuwe attractie High Fly. Hierin zal de beton gestort worden om de attractie stevig in de grond te kunnen verankeren. High Fly wordt een zogenaamde Maxi Dance Party 360° attractie van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Deze attractie heeft een lange arm met een gondel aan, de gondel draait 360 graden rond terwijl de arm heen en weer zwiert. De zwaaibeweging gaat steeds hoger en hoger tot de bezoekers uiteindelijk overkop gaan en meerdere toertjes maken. High Fly wordt 31,6 meter hoog en in de gondel zullen 24 mensen tegelijk kunnen plaatsnemen.

© Skyline Park
© Skyline Park

 

 

Foto’s: Skyline Park]