Aanstaande zaterdag opent Duinrell voor een nieuw seizoen

In de nostalgische speeltuin van het attractiepark is dan de nieuwe glijbaantoren klaar voor de kinderen. De 22 meter hoge toren heeft drie glijbanen om nog meer speel- en glijplezier te beleven.

 

De bouw van 41 Premium Plus Duingalows in het vakantiepark is in volle gang, evenals de uitbreiding van het Tikibad. Duinrell stelt alles in het werk om te voorkomen dat de gasten hier overlast van ondervinden.

 

Glijbaanmarathon op televisie

Op 7 februari maakte RTL5 opnamen in het Tikibad voor het programma Galileo. Na het startschot van zwemkampioen Maarten van der Weijden gleed Martin Kerkvliet, de winnaar van de glijbaanmarathon, maar liefst 27,2 km door de glijbanen Groene Barracuda en Blauwe Haai.  Deze eerste Nederlandse Glijbaanmarathon wordt op RTL5 uitgezonden op 4 en 7 april aanstaande tussen 19.45 uur en 20.30 uur.