Phantasialand kondigt geheimzinnig project aan

Phantasialand kondigde zonet op facebook aan dat ze bezig zijn met een project dat uniek is in de wereld. Het nieuwe project wordt gebouwd op de voormalige plek van de simulator Race For Atlantis.

 

Al enkele maanden wordt er gewerkt aan alweer een geheim project in het Duitse Phantasialand. Om plek te maken voor de nieuwigheid werd de simulator Race For Atlantis afgebroken. Vele speculaties begonnen op fora verspreidt te worden, maar niemand weet precies wat er gebouwd wordt.

Zonet tilde Phantasialand een tipje van de sluier, het nieuwe project krijgt de naam Rookburgh.

“Pssst…kunnen jullie een geheimpje bewaren? Hier gebeuren en ontstaan adembenemende dingen. Als jullie op de hoogte willen blijven, is ons Online-Magazin de beste bron; hier ontdekken jullie in de toekomst meer over ons wereldwijd unieke totaalproject. Maar niet verder vertellen hè?..”

Met deze woorden kondigt het park het project aan, wat het precies zal worden is alsnog afwachten. Op de afbeelding zien we een drukmeter en personage in een soort steampunk outfit, veel worden we er voorlopig niet wijzer van.

 

Bron en foto’s: Phantasialand