Opbouw nieuwe thrillride begonnen in Parc Des Combes

Het Franse park, Parc Des Combes opent dit jaar een gloednieuwe thrillride met Le CANAD’R. Deze attractie wordt gebouwd door Technical Park. Met de komst van deze attractie hoopt het park de kaap van 200.000 bezoekers te overschrijden.

 

In Parc Des Combes is men begonnen met de opbouw van de nieuwe Thrillride Le CANAD’R. Deze attractie werd gebouwd door Technical Park. Het attractietype noemt men de Flying Fury, een vergelijkbaar model staat ook in Tivoli Gardens in Denemarken.

De attractie wordt 40 meter hoog en zal een topsnelheid behalen van 100 km/h. Op twee armen zitten vliegtuigjes gemonteerd, die rond zullen draaien.

 

De bouwwerken verlopen voorspoedig in het park, de betonwerken zijn achter de rug en de eerste onderdelen worden na uitdrogen van het beton half maart recht gezet. De openingsdatum is gepland voor 1 april 2017.

Bron en foto’s: Parc Des Combes