La Récré des 3 Curés opent opnieuw een nieuwe attractie

La Récré des 3 Curés is een bescheiden Frans park dat elk jaar uitbreidt. Vorig jaar opende het park nog de oude Fly Away attractie, die afkomstig was van Bobbejaanland. Dit jaar opent het park een kinderattractie van de Italiaanse bouwer Zamperla.

 

Elk jaar komt er wel een nieuwtje uit het Franse park La Récré des 3 Curés, vorig jaar opende het park nog de oude Fly Away attractie uit Bobbejaanland. In 2015 kwam er een zweefmolen bij.

Dit jaar zal het park een kinderattractie openen. De Grenouille wordt een zogenaamde Jump Around attractie, gebouwd door Zamperla.  Bij dit attractietype zit men in een kikker, de molen draait rond en kikkers maken sprongetjes.

 

Een vergelijkbare attractie kan je in Plopsland De Panne vinden met De Kikkertjes.

 

Bron en foto: La Récré des 3 Curés