Nieuwe bouwfoto’s van mijntrein in Visionland

In de Chinese stad Liuzhou wordt momenteel een gloednieuw pretpark gebouwd. Het park is een onderdeel van de OCT Group die ook de Happy Valley-parken in haar portefeuille heeft. Visionland werd eerst nog aangekondigd als Liuzhou OCT Cultural And Scientific Experience, maar die naam werd vereenvoudigd.

 

Visionland wordt een complex van 3300 hectare groot. Op dit terrein verschijnen behalve het pretpark ook kantoren, woonruimtes, restaurants en hotels. Het park zal het potentieel van het gebied benadrukken. Het zal dan ook het thema natuur en cultuur hoog in het vaandel dragen.

Op eerdere bouwfoto’s zagen we hoe de Mega Lite achtbaan van Intamin Amusement Rides opgebouwd werd. In een latere update kwamen er nieuwe foto’s naar buiten waarop we zagen hoe gebouwen worden opgetrokken. Verder zien we de opbouw en aankleding van een log flume.

Ditmaal zien we hoe de mijntrein-achtbaan haar aankleding krijgt. De bouwer van de achtbaan is voorlopig nog onbekend, mogelijk gaat het om een Chinese firma. Op foto’s van het park zien we dat de achtbaan oranje/gele track kreeg met paarse supports. De hele achtbaan wordt tot in de puntjes aangekleed met grote rotsen.

Bron en foto’s: Visionland