Nieuwe bouwfoto’s uit Visionland in China

In de Chinese stad Liuzhou wordt momenteel een gloednieuw pretpark gebouwd. Een eerste indrukwekkende achtbaan staat bijna volledig recht. Het park is een onderdeel van de OCT Group, die ook de Happy Valley-parken in haar portefeuille heeft. Visionland werd eerst nog aangekondigd als Liuzhou OCT Cultural And Scientific Experience, maar die naam werd vereenvoudigd.

 

Visionland wordt een complex van 3300 hectare groot. Op dit terrein verschijnen behalve het pretpark ook kantoren, woonruimtes, restaurants en hotels. Het park zal het potentieel van het gebied benadrukken. Het zal dan ook het thema natuur en cultuur hoog in het vaandel dragen.

Op eerdere bouwfoto’s zagen we hoe de Mega Lite achtbaan van Intamin Amusement Rides opgebouwd werd en nu kwamen er nieuwe foto’s naar buiten waarop we zien hoe gebouwen worden opgetrokken. Verder zien we de opbouw en aankleding van een log flume.

 

In het park zullen vier achtbanen gebouwd worden. Eentje daarvan is een Mega Lite coaster van de Zwitserse bouwer Intamin Amusement Rides. Een tweede achtbaan zal een Fruit Worm Coaster van Golden Horse worden. Ook zal hier een Moto Coaster gebouwd worden van de Chinese bouwer Beijing Jiuhua Amusement Rides Manufacturing Co en een mijntreinachtbaan, waarvan de bouwer momenteel nog niet bekend is.

 

Bron en foto’s: Visionland, VHCoasters