Laatste delen van de nieuwe waterbaan in Mondo Verde worden geplaatst

De werkzaamheden in het Nederlandse pretpark Mondo Verde schieten goed op. Het Limburgse pretpark is volop bezig met de bouw van een Log Flume, in de volksmond ook wel de boomstammetjes genoemd.

 

 

Fans moesten er lang op wachten, Mondo Verde kocht de Log Flume in 2013 over van Sprookjesbos Valkenburg. Hierna lag de attractie verschillende jaren opgeslagen in het park, daar kwam eind vorig jaar verandering in toen het pretpark startte met de bouw van de attractie. Ondertussen is de bouw al vergevorderd en staat er al een groot deel recht. Momenteel worden de laatste delen van de waterbaan geplaatst.

Mondo Verde is eerst grondig aan de slag gegaan met de Log Flume. Zo werd deze volledig gerenoveerd en kreeg de waterbaan een nieuwe kleur. “De saaie grijze kleur maakt plaats voor mooi groen, zodat de baan mooi in de omgeving zal passen,” liet het park eerder al weten.

In een interview met onze site vertelde parkeigenaar Bert Van Der Honing al dat deze opgebouwd zou worden in de buurt van het meertje en de Nautic Jets, op een stuk van de parking.

Wanneer de boomstammen zullen openen is momenteel nog niet geweten, maar waarschijnlijk zullen ze klaar zijn bij de start van het nieuwe pretpark seizoen.

Op onderstaande video kan je zien hoe de attractie er vroeger uitzag toen deze nog in Sprookjesbos Valkenburg stond.

 

Foto’s: Mondo Verde