Houten achtbaan Mine Blower in opbouw in Fun Spot America

Het Amerikaanse pretpark Fun Spot America gelegen in de staat Florida, niet ver gelegen van Walt Disney World, SeaWorld en Universal Studio’s Orlando, opent dit jaar een nieuwe achtbaan. Mine Blower wordt gebouwd door The Gravity Group en krijgt een inversie.

 

Mine Blower wordt de nieuwste achtbaan voor het Amerikaanse Fun Spot Amerika. Het park is gelegen in Kissimmee. De achtbaan wordt momenteel opgebouwd in het park. De achtbaan werd gecreëerd door The Gravity Group.

De achtbaan wordt 25 meter hoog en zal een drop hebben van 24,5 meter. Het spectaculairste element van deze achtbaan wordt de inversie, het moment dat de bezoekers overkop gaan.  Het is voor The Gravity Group de vijfde houten achtbaan die ze ontwierpen die een inversie bevat.

Heel wat nieuwe foto’s van de vooruitgang.

 

Bron en foto’s: Fun Spot