Trein Gold Rush aangekomen in Attractiepark Slagharen

De bouwwerkzaamheden van de nieuwe achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen vorderen in een snel tempo.  Onlangs werden de trein voor deze nieuwe attractie bekend gemaakt voor het grote publiek. Deze week arriveerden de treinen in het attractiepark.

 

De nieuwe achtbaan voor attractiepark Slagharen, Gold Rush genaamd, is een achtbaan die gebouwd wordt door de Duitse achtbaanbouwer Gerstlauer Amusement Rides.  Bezoekers van deze attractie zullen tot driemaal toe gelanceerd worden, dit zowel voorwaarts als achterwaarts.  De baan is 33 meter hoog en 400 meter lang en zal een topsnelheid halen van 95 km/u.  Door de verschillende lanceringen legt de trein in totaal 620 meter af tijdens één ritje.
Bezoekers mogen zich verwachten aan 2 inversie elementen, een sidewinder en een dive loop.

De gehele attractie zal baden in een sfeertje dat ons zal doen denken aan de periode waarin de goudkoorts toesloeg in het Amerika van de 19de eeuw.

De treinen werden logischerwijs gethematiseerd naar een oude Western-stoomlocomotief. Vooraan op de trein prijken 2 lampen en een enorme stalen treinbumper. De trein biedt plaats aan 20 passagiers per rit.
Wij verheugen ons alvast op de eerste testritten.

 

 Bron: Attractiepark Slagharen