Parc Bagatelle begonnen met opbouw nieuwe attractie

Het Franse Parc Bagatelle is begonnen met de opbouw van de nieuwe attractie Silver Wings. Deze attractie werd geleverd door Zamperla. Rond de attractie komt een nieuwe zone, waar ook een nieuw horecapunt en winkel gebouwd worden.

 

In het Franse park Bagatelle is de opbouw van de nieuwe attractie Silver Wings van start gegaan. Silver Wings is een zogenaamde Air Race, gebouwd door Zamperla.  De gondels zullen de vorm krijgen van vliegtuigjes, gebaseerd op vliegtuigmodellen uit de jaren 30. In totaal zal Silver Wings 6 gondels tellen, waarin telkens 4 passagiers kunnen plaatsnemen. Tijdens de rit maken deze vliegtuigjes verschillende omwentelingen om hun as, adrenaline gegarandeerd.

Een vergelijkbaar model vinden we terug in Walygator Parc.

 

Rond de nieuwe attractie komen ook nieuwe gebouwen, in een luchtvaart thema. In deze gebouwen zal een nieuw hamburgerrestaurant komen en een souvenirshop. De nieuwe attractie opent bij aanvang van het nieuwe seizoen op 27 maart.

Bron en foto’s: Parc Bagatelle