Het hele jaar door nocturnes in Pairi Daiza

Van 29 april tot 01 oktober blijven de poorten van Pairi Daiza elke zaterdag, zondag, op feestdagen, brugdagen en tijdens de zomervakantie open tot … 21uur ! Men kan dus dit seizoen op regelmatige basis nog langer kuieren tussen de dieren, in de tuinen en in de gebouwen en genieten van het prachtige natuurlijke kleurenspel bij valavond.

Iedere vrijdag en zaterdag van juli en augustus blijft de Tuin, tijdens de Estivales, open tot 23uur Onder de leiding van Daphné Cornez en Fabrice Bollen (bekend van de slotceremonie van Mons 2015 en openings- en slotceremonie van de WorldCup 2014 in Brazilië) wordt het programma van het zomerevenement dit jaar grondig herbekeken.

Kleuren, licht, muziek, voorstellingen, animaties, enz. Tientallen artiesten van over de hele wereld zullen de bezoekers deze zomer in Pairi Daiza onvergetelijke avonden laten beleven.

En om het seizoen mooi te laten eindigen trekt Pairi Daiza vanaf 28 oktober haar Halloween kostuum opnieuw aan voor een week vol verrassingen! Tijdens Halloween sluit het park de deuren om 21uur.

Met andere woorden blijft Pairi Daiza dit seizoen 102 (op 220) dagen langer open (tegenover 20 dagen in 2016) om aan kleine en grote reizigers de tijd te geven om te flaneren.