Een kijkje op de werkzaamheden in Walibi Rhône-Alpes

In Walibi Rhône-Alpes opende vorig jaar nog de houten achtbaan Timber, maar ook dit jaar zit het park niet stil. Dit jaar opent het park opnieuw een nieuwe attractie met MonORail. Verder bouwt men een compleet nieuw hamburgerrestaurant en komt er een nieuwe speeltuin.

 

Walibi Rhône-Alpes is de laatste jaren sterk aan het investeren in nieuwigheden, zo opende vorig jaar de houten achtbaan Timber, rond deze achtbaan ontstond een geheel nieuwe themazone, waarin ook de nieuwe attractie VOLT-O-VENT opgenomen werd, een dansende boerderij van Zamperla.

Dit jaar bouwt men een nieuwe monorail attractie die in het teken van het goud zoeken staat. De karretjes worden aangekleed als mijntrein en de attractie krijgt de naam MonORail. Verder opent een compleet nieuw restaurant met Golden Burger.

Ook de kinderattractie Concerto krijgt een nieuw thema, dit bootvaartje wordt opgenomen in het goudzoekersthema. De kinderen zullen zich vanaf dit seizoen ook kunnen uitleven in een gloednieuwe speeltuin. Het park deelt regelmatig foto’s van de werkzaamheden.Verder werd de Rapid River – Radja River – omgedoopt tot Gold River.

Bron en foto’s: Walibi Rhône-Alpes