Happyland overgenomen door drie jonge twintigers

De vorige eigenaars van het Zwitserse pretpark Happyland hebben een overnemer gevonden voor het pretpark. Happyland is overgekocht door de familie Carron die ook al de eigenaars zijn van Labyrinthe Aventure.

 

De vorige eigenaars van het Zwitserse familiepark hadden eind 2015 bekendgemaakt het pretpark te willen verkopen. Reden hiervoor was de eigen leeftijd. Voor Otto en Elsa Matter was de tijd gekomen om op pensioen te gaan.

De familie Carron zijn de eigenaars van Labyrinthe Aventure, een Zwitsers pretpark dat voornamelijk draait rond een groot doolhof gemaakt uit grote groene hagen. Vader Michael en moeder Nicole zijn de drijvende kracht achter het pretpark, maar het waren de drie kinderen die de ouders wisten te overtuigen om Happyland over te nemen.

 

Thomasine, Florian en Justin hebben een  leeftijd van 24, 23 en 21 jaar en werken mee in het pretpark van hun ouders. Zij zorgen voor het beheer en de infrastructuur van Labyrinthe Aventure.

“We overtuigden onze ouders om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Sinds jong hebben we geleerd om verantwoordelijkheid op te nemen door mee te werken bij Labyrinthe Aventure” vertelt oudste dochter Thomasine. “We hebben elk een ander beroep en dat weten we goed te combineren” gaat zoon Justin verder. “Ik ben timmerman, mijn zus is kok en mijn broer is bodybuilder”.

In het park staan 16 attracties waaronder een log flume van 18 meter hoog gebouwd door Mack Rides, een 3D-simulator, een achtbaan van Interpark, bumper boten, nautic jets en vele kinderattracties.

Bron: Le Nouvelliste

 Foto’s: Happyland