Efteling en Van Goor brengen Roodkapje tot leven!

Deze zomer brengen de Efteling en Van Goor Roodkapje tot leven. Op 7 juli, de Dag van het Sprookje, verschijnt namelijk het prachtige prentenboek Roodkapje.

 

Roodkapje

Wie kent het sprookje van Roodkapje niet? Over het vrolijke meisje dat haar zieke oma in het bos koekjes gaat brengen. Nu heeft ze naast een plek in het Efteling Sprookjesbos ook nog haar eigen prentenboek!

In het prachtig uitgevoerde boek komt het sprookje van Roodkapje tot leven dankzij de sfeervolle tekeningen van illustrator Mark Janssen. Een tweetal schetsen valt te bewonderen in de bijlage. De rug van blauw linnen maakt het geheel af. Een ideaal (cadeau)boek voor alle leeftijden.

 

TITEL: ROODKAPJE

TEKST: EFTELING ILLUSTRATIES: MARK JANSSEN

UITVOERING: GEBONDEN MET LINNEN RUG

FORMAAT: 26,5 X 26,5 CENTIMETER

ISBN: 978 90 00 35494 8

PRIJS: € 13,99

PAGINA’S: 32

 

 

Mark Janssen

Mark Janssen studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Hij werkte al aan meer dan 240 kinder- en prentenboeken.

 

De Efteling

De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes gelegen in een natuurrijke omgeving. 65 jaar later is het attractiepark uitgegroeid tot de Wereld van de Efteling, een wonderlijke plek in het groen waar de aandacht voor natuur, de liefde voor sprookjes én de Brabantse gastvrijheid hand in hand gaan. Om haar gasten te blijven verwonderen voegt de Efteling in 2017 een nieuwe familie-attractie toe, Symbolica: Paleis der Fantasie. Ook worden in 2017 de verblijfsmogelijkheden uitgebreid met de opening van Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Ondanks al deze ontwikkelingen blijft de Efteling steeds trouw aan waar het allemaal mee begon: het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen.