Bouwwerken nieuwe achtbaan SeaWorld San Antonio verlopen voorspoedig

In SeaWorld San Antonio is men momenteel volop bezig met de bouw van de gloednieuwe achtbaan Wave Breaker: The Rescue Coaster. Deze achtbaan zal geopend worden in de zomer. De achtbaan werd geleverd door het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides.

 

Nu er in Amerika een geheel verbod werd opgelegd aan de dierenparken op de shows met Orka’s, gaat de SeaWorld groep heel wat investeren in de parken op gebied van attracties. Wave Breaker: The Rescue Coaster zal deze zomer openen. Het is de vierde achtbaan voor het park.

 

Met Wave Breaker: The Rescue Coaster vult het park het aanbod van familiale attracties verder aan. De achtbaan zal gebouwd worden door Intamin Amusement Rides. De achtbaan zal 792,5 meter lang worden en een hoogte van 18,6 meter krijgen. Twee LSM lanceringen brengen je tot een snelheid van 71 km/u.

De bouwwerken verlopen alvast voorspoedig, een groot deel van de track werd al geplaatst.

Bron en foto’s: SeaWorld