1,4 miljoen bezoekers voor WILDLANDS in openingsjaar

Het was zaterdag 25 maart precies één jaar geleden dat gasten voor het eerst op expeditie konden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En dat werd massaal gedaan: maar liefst 1,4 miljoen mensen passeerden het afgelopen jaar de poort.

 

WILDLANDS werd op 18 maart 2016 geopend door Koning Willem-Alexander. Een week later werd het park officieel geopend voor bezoekers. Al binnen een half jaar kwamen er een half miljoen gasten op expeditie.

Verjaardagsactie
Om stil te staan bij het 1-jarige bestaan van WILDLANDS, wordt er een fotowedstrijd gehouden. Bezoekers kunnen tot en met 3 april hun mooiste, grappigste of meest ontroerende foto uit het park insturen naar foto@wildlands.nl. De winnaar krijgt een jaarabonnement. Meer informatie over de fotowedstrijd staat op de website van WILDLANDS.

In WILDLANDS hebben de gasten een andere ervaring dan alleen ontmoetingen met dieren. Naast een hoofdrol voor de dieren hebben ook attracties en belevenissen een belangrijke plaats. Het park bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.