ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers voor musicalspektakel

ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee ZOO Antwerpen in 2018 op een originele manier haar 175ste verjaardag viert. Regisseur Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens, een ode aan de ZOO.” De zoektocht naar talent start nu al. ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers die willen zingen, dansen, acteren, koken, naaien, decors bouwen, op de kinderen passen. Kom naar de infoavond op 9 maart!

 

 

Enthousiasme en engagement!

Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een massaspektakel met honderden vrijwilligers en een aantal bekende Vlaamse musicalsterren op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Iedereen mag meedoen, jong en oud, man of vrouw. ZOO Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met enthousiasme en engagement voor dit evenement.”

Samen vieren

ZOO Antwerpen is al sinds 1843 een ontmoetingsplaats, een oase middenin de drukke stad, een rustpunt op de snelweg van het leven. De ZOO vormt een gemeenschap van eigen medewerkers, maar ook van abonnees en van bezoekers. ZOO Antwerpen en Planckendael hebben een belangrijke sociale waarde die de dynamiek van de organisatie stuurt. Daarom wil ZOO Antwerpen er met z’n allen, met de ZOO en al haar vrienden, een heel gelukkige verjaardag van maken.   

 

Infoavond: donderdag 9 maart om 19u30 in de Koningin Elisabethzaal! Schrijf je in voor deze infoavond via www.ZOOantwerpen.be

 

Tickets kopen? Dat kan op www.ZOOantwerpen.be