Parc Du Bocasse opent een boomstamattractie in prehistorisch thema

Parc Du Bocasse, gelegen in Hoog Normandie te Frankrijk, kondigde aan een nieuwe attractie te openen dit jaar. Welke dit zou worden bleef nog even geheim, maar vandaag werd bekend dat het een log flume zal worden.

 

Parc Du Bocasse is de laatste jaren sterk aan het investeren, het park breidde uit met een volledig nieuwe dino zone. In 2015 werden een nieuwe waterspeelplaats en waterglijbanen geopend. In 2016 opende er een nieuwe achtbaan in de dinozone en een Rock & Tug.

Dit jaar investeert het park in een boomstamattractie in een prehistorisch jasje. Splash-O-Saure zal gebouwd worden door de Franse fabrikant Soqeut. Speciaal aan de attractie wordt de hoogste drop, die vanuit een toren vertrekt. In de toren zit een lift waarmee de bootjes omhoog gehesen worden. Er zal ook een stuk van het parcours achterwaarts afgelegd worden.

De attractie zal een kleine drop van 5 meter en een hoge drop van 14.5 meter krijgen. Voor de aankleding wordt beroep gedaan op ABC Décors – Theme Builder.

 

De bouwwerkzaamheden gingen alvast van start.

 

Bron en foto: Parc Du Bocasse