Opbouw nieuwe achtbaan Hansa Park begonnen

In Hansa Park is men begonnen met de opbouw van de nieuwe achtbaan Der Kleine Zar. Enkele dagen gelden leverde Preston & Barbieri de onderdelen van de achtbaan die met enig uitstel dit jaar geopend zal worden.

 

Der Kleine Zar wordt een van de nieuwigheden van Hansa Park voor dit jaar. Deze achtbaan werd geproduceerd door Preston & Barbieri en zal vooral de kleinsten aanspreken. De achtbaan zal een mooi thema krijgen, iets dat je niet snel verwacht bij dit type.

Onlangs kwamen de eerste onderdelen aan in het park. Men is nu druk bezig met de funderingswerken, om de achtbaan zo snel mogelijk te beginnen opbouwen. Der Kleine Zar zal openen bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Der Kleine Zar zal een eigen themalied krijgen gecomponeerd door het Duitse IMAscore, dat ook al muziek maakte voor heel wat andere attracties in het park. Naast de nieuwe achtbaan zal er ook nog een Sky Fly attractie geopend worden. Kärnapulten wordt gebouwd in de buurt van de achtbaan Kärnan.

Bron en foto’s: Hansa Park